Ford Credit | Rahoitus yrityksille

Sähköinen huollon ajanvaraus

Uudesta sähköisestä ajanvarauksesta voit varata Ford Merkkihuollon. Varaamalla huollon tai katsastustarkastuksen Ford-liikkeeseen voit olla varma siitä, että autosi pysyy kunnossa, ajokilometrit taloudellisina ja päästöt pienempinä.

Varaa huolto • [Insert alt tag]
 • Ford Merkkihuolto – kaikenkattava huolto Fordillesi

  Ford Merkkihuolto on laatutietoisen Ford autoilijan valinta. Lue lisää.

  Ford Merkkihuolto noudattaa tiukkoja Ford standardeja ja käyttää vain alkuperäisosia, jotka on suunniteltu juuri sinun Fordiisi sopiviksi.

  Ford Merkkihuollossa autosi tutkitaan ja huolletaan perusteellisesti. Käyttämällä autosi vuosittain Ford Merkkihuollossa varmistat että autosi takuu säilyy.

  Miksi valita merkkihuolto?


 • [Insert alt tag]
 • Motorcraft Service


  Motorcraft Service yhdistää Ford merkkihuollon ammattitaidon sekä edulliset Ford Motorcraft varaosat ja se on suunniteltu yli 7-vuotiaille autoille. Lue lisää

  Tämä on suunniteltu erityisesti sinulle, joka haluat edullisemman ja kevyemmän vaihtoehdon Ford merkkihuollolle. Motorcraft Service merkitään sähköiseen huoltokirjaan.

  Kysy myyjältä


 • [Insert alt tag]
 • Ford Rahoitusleasing

  Ford Rahoitusleasing on vaihtoehtoinen vuokrasopimus erityisesti sellaisille yrityksille, joiden auton käyttötarve on vaihteleva tai kilometrimäärät alhaisia. Rahoitusleasingin kulut ovat helposti budjetoitavia, eikä se sido yrityksen pääomia tai vakuuksia. Se on edullinen tapa hankkia auto kiinteällä kuukausivuokralla.

  Rahoitusleasing mahdollistaa vuokranpalautuksen, mikäli auton myyntihinta on vuokrakauden päätyttyä suurempi kuin auton sopimuksen mukainen arvo. Vuokranpalautus voidaan huomioida seuraavan auton ensimmäisenä vuokrana.

  Yhteydenottopyyntö


Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Rengastien Autohuolto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Rengastien Autohuolto Oy