Ford Transit Linja-auto M2

Ford Transit Linja-auton matkustusmukavuus ja hyvin suunnitellut sisätilat tekevät pitkistäkin matkoista entistä mukavampia. Malliston mallit ovat L3/H2 (410) ja L4/H3 (460) ja tilaa on L3-mallissa jopa 15 henkilölle ja L4-mallissa jopa 18. Moottorivaihtoehdot ovat 125 hv ja 155 hv. Vetotapa on takaveto ja vaihteistona on kuusivaihteinen manuaalivaihteisto.
Ohjaamo on suunniteltu kuljettajakeskeiseksi ja henkilöautomaiseksi. Materiaalit ovat laadukkat verhoilukankaat tyylikkäät ja kestävät. Älykkäät teknologiat parantavat kuljettajan ajomukavuutta sekä turvallisuutta. Kulku matkustamoon on erittäin helppoa leveän sivuliukuoven ja sähkötoimisen astinlaudan ansiosta. Matkustamon keskikäytävän toisella puolella ovat kaksoisistuimet ja toisella puolella yksittäiset istuimet. Monikäyttöisyyttä lisäävät irrotettavat takaistuimet, joten tilaa löytyy esim. pyörätuolille* tai matkatavaroille (*vaatii lisäkiinnikkeitä).
Uudet teknologiat kuten
Ford SYNC Hätäaputoiminnolla ja elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) varmistavat ajo-mukavuuden sekä -varmuuden. Mm. mäkilähtöapu, kuormantunnistus sekä aliohjautuvuuden hallintajärjestelmä varmistavat turvalliset ajokilometrit.
Trend-mallin vakiovarusteet, kuten takamatkustamon ilmastointi, lämmitettävä tuulilasi ja polttoainekäyttöinen lisälämmitin kauko-ohjauksella ovat hyödyllisiä ja käytännöllisiä varusteita ammattikäyttöön. Ford Transit linja-auto on käyttö- ja hankintakustannuksiltaan erinomainen vaihtoehto, koska se on tehdasvarusteluna suoraan valmis ammattikäyttöön. Lisätietoja Ford-jälleenmyyjältä.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Rengastien Autohuolto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Rengastien Autohuolto OyArviot